Τι συμβαίνει όταν μία καλλιτέχνης αρχίζει για λόγους διατροφής να φτιάχνει μανιωδώς πίτες; Προκύπτει το εξής δίλημμα: να φας το αποτέλεσμα ή να το βάλεις κάπου στο σαλόνι σου και να το θαυμάζεις;

Η Τζέσικα Λι Κλαρκ μέχρι πριν από τέσσερα χρόνια χρησιμοποιούσε τον φούρνο της κουζίνας της μόνο για να ψήνει φιγούρες από πολυμερή πηλό. Όμως έβαλε στοίχημα με τον εαυτό της να μη φάει επεξεργασμένη ζάχαρη ή υποκατάστατά της για έναν χρόνο, και έτσι αναζήτησε συνταγές για τις παραδοσιακές αμερικάνικες γλυκές πίτες, με φρούτα και μπαχαρικά αντί για ζάχαρη, και ξεκίνησε τους πειραματισμούς.

Όπως εξηγεί στο Bored Panda, για την πρώτη πίτα που έψησε έδωσε στη ζύμη που τη σκέπαζε το σχήμα ενός δράκου και η οικογένειά της ξετρελάθηκε. Έτσι, με εμπνεύσεις κυρίως από την ποπ κουλτούρα, άρχισε να φιλοτεχνεί και να ψήνει πίτες, τις οποίες φωτογράφιζε και ανέβαζε στο Instagram.

Δείτε στη συνέχεια μερικές από τις δημιουργίες της που περιλαμβάνουν από τον Baby Yoda μέχρι τον Τζον Σνόου και από τον Τζόκερ μέχρι τον Φρέντι Μέρκιουρι.