Τα τελευταία 10 χρόνια ανακαλύψαμε κάποιες εξαιρετικές γεύσεις, αλλά την ίδια στιγμή δημιουργήθηκαν κάποιες τάσεις που θέλουμε να ξεχάσουμε. Όπως η τρέλα με το αβοκάντο που ξεκίνησε από την Αμερική και έφτασε και στη χώρα μας, με τα brunchάδικα να χρεώνουν υπερβολικά πολλά χρήματα για ένα τοστ ή μια ομελέτα με αβοκάντο. Ή η γεύση Pumpkin Spice που μπήκε παντού (σε πολλά Starbucks της Αθήνας είχαν εξαντληθεί οι καφέδες Pumpkin Spice τις μέρες των γιορτών). Ή η τρούφα που μπήκε επίσης παντού, δυστυχώς όχι με την αυθεντική μορφή της, αλλά ως συνθετικό ελαιόλαδο που με τα χημικά του πρόσθετα δίνει γεύση τρούφας στις πίτσες ή τη μακαρονάδες που τρώμε από την πιτσαρία της γειτονιάς…

Δείτε αυτά και άλλα παραδείγματα στο βίντεο του Food Insider που ακολουθεί.