Δείτε αναλυτικά τα υλικά και τη συνταγή στο akispetretzikis.com.

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Ετοιμάζουμε τη σάλτσα για τη σαλάτα ανακατεύοντας το γιαούρτι, το μηλόξιδο, τη μουστάρδα, το μέλι, το αλάτι, το πιπέρι και το μπούκοβο σε ένα μπολ με ένα κουτάλι. 
  • Σε ένα άλλο μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά για τη σαλάτα. 
  • Σερβίρουμε τη σαλάτα γαρνιρισμένη με τη σάλτσα και πασπαλίζουμε με μαϊντανό ψιλοκομμένο. 
  • Εναλλακτικά, αδειάζουμε τη σάλτσα που ετοιμάσαμε στη σαλάτα και ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί πολύ καλά. 
  • Βάζουμε το μπολ στο ψυγείο, ώστε να παγώσει καλά. 
  • Μπορούμε να διατηρήσουμε τη σαλάτα στο ψυγείο μέχρι 3 μέρες.