Δείτε αναλυτικά τα υλικά και τη συνταγή στο akispetretzikis.com.

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Βάζουμε όλα υλικά για τα brownies στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια και τα χτυπάμε καλά μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη μάζα. 
  • Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα τετράγωνο ταψί 20x20 εκ., το οποίο προηγουμένως έχουμε στρώσει με λαδόκολλα. 
  • Το πιέζουμε καλά, στην αρχή με τα χέρια μας και έπειτα με τον πάτο ενός ποτηριού, ώστε να απλωθεί καλά. 
  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το κακάο με το σιρόπι αγαύης, το λάδι καρύδας και το εκχύλισμα βανίλιας μέχρι να γίνουν μια ομοιογενής πάστα. 
  • Απλώνουμε την πάστα πάνω στο brownie και σκορπίζουμε από πάνω τους ξηρούς καρπούς. 
  • Τοποθετούμε το ταψί στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες, μέχρι το μείγμα να δέσει καλά.
  • Αφαιρούμε από το ψυγείο, κόβουμε το brownie σε κομμάτια, και σερβίρουμε. 

Tip

  • Διατηρείται στο ψυγείο για μια εβδομάδα καλά κλεισμένο με μεμβράνη ή σε τάπερ.