Δείτε αναλυτικά τη συνταγή και τα υλικά στο akispetretzikis.com.

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Ανακατεύουμε τα υλικά της μαρινάδας σε ένα μπολ.
  • Προσθέτουμε τα κομμάτια του κρέατος ανακατεύοντας, ώστε να πάει παντού η μαρινάδα.
  • Κλείνουμε το μπολ και το αφήνουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες ή μία νύχτα.
  • Περνάμε τα κομμάτια του κρέατος εναλλάξ με τα ντοματίνια και το κρεμμύδι στις σούβλες και τα ψήνουμε σε καυτό BBQ ή στο γκριλ στον φούρνο, με προσοχή, για 20-30 λεπτά γυρίζοντάς τα συχνά.
  • Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι με αρακά.

Tip

Εναλλακτικά, θα μπορούσαμε να συνοδέψουμε τα σουβλάκια με ψητές ή τηγανητές πατάτες.