Δείτε αναλυτικά τη συνταγή και τα υλικά στο akispetretzikis.com.

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, 1 κ.σ. μέλι, το θυμάρι, τον κουρκουμά, 1 κ.σ. βασιλικό, 1 κ.σ. δυόσμο και το αλάτι.
  • Κόβουμε τα μήλα στη μέση και αφαιρούμε τον πυρήνα.
  • Στην συνέχεια τα κόβουμε σε ωραίες λεπτές φέτες (0,5 εκ).
  • Χωρίζουμε το μείγμα με το γιαούρτι σε 4 πιάτα.
  • Από πάνω βάζουμε, σε κάθε πιάτο, το ¼ από τα μήλα μας.
  • Περιχύνουμε με το υπόλοιπο μέλι, πασπαλίζουμε με τους ξηρούς καρπούς και τα υπόλοιπα μυρωδικά!