Πιάτα υψηλής γαστρονομίας που σέρβιραν δύο από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης και είχε τη δυνατότητα το καλοκαίρι να απολαύσει το διεθνές τζετ, φέρνει στο αθηναϊκό κοινό το εστιατόριο 7 Food Sins Gastro Pub (τηλ. 2107011108, Πλατεία Φιλομούσου Εταιρείας 1, Πλάκα). Μάλιστα, τα μενού θα σερβίρονται σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές! 

Οι σεφ Παύλος Κυριάκης από το εστιατόριο Lycabettus Restaurant (Όμιλος Andronis) και ο Άνταμ Κοντοβάς που μαγείρευε για το Mylos (έχει αποχωρήσει), θα δημιουργήσουν ένα μενού γευσιγνωσίας με 5 πιάτα που τάραξαν τα νερά του Αιγαίου!

Άλλωστε και ο σεφ του 7 Food Sins Δήμος Σαμουράκης, που φιλοξενεί τους συναδέλφους του στην κουζίνα του, έχει την επιμέλεια του εστιατορίου La Maison στη Σαντορίνη. 

Το πρώτο μεγάλο event με τον Παύλο Κυριάκη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου.

Το μενού θα περιλαμβάνει ένα πιάτο με καβούρι, ένα με μανιτάρια, ένα με λαβράκι και για κυρίως μοσχαράκι γάλακτος και θα κλείσει με γλυκό μπανάνα και μήλο.

Το κόστος ολόκληρου του μενού στο event μαζί με κρασί είναι μόλις 40 ευρώ

Θα ακολουθήσει το event με τον Άνταμ Κοντοβά μέσα στον Φεβρουάριο.