Εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2004 στο μενού του εστιατορίου Norma's στο ξενοδοχείο Le Parker Meridien της Νέας Υόρκης. Η ομελέτα «Zillion Dollar Lobster Frittata» περιέχει έξι αυγά, 450 γραμμάρια αστακοουράς, 280 γραμμάρια χαβιάρι Sevruga, σάλτσα κρέμας από αστακό, σχοινόπρασο και πατάτες τύπου Yukon Gold.

Μέχρι πρόσφατα κόστιζε 1.000 δολάρια, τιμή που αρκούσε για να τη βάλει στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες ως την ακριβότερη ομελέτα του κόσμου. Τώρα όμως διπλασίασε την τιμή της στα 2.000 δολάρια «για να αντανακλά καλύτερα την ποιότητα των υλικών», όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι του εστιατορίου στο CNBC.

Μέχρι τώρα το Norma's πουλούσε κάπου 12 τέτοιες ομελέτες το χρόνο. Ωστόσο έχει καθιερώσει μία μικρότερη, πιο λάιτ εκδοχή της, τη «regular frittata», με μόλις 28 γραμμάρια χαβιάρι, που είναι από τα πιο δημοφιλή πιάτα του εστιατορίου. Τη χρέωναν 100 δολάρια, αλλά επίσης τη διπλασίασαν στα 200. Επειδή μπορούν.