Με ένα μενού οκτώ σταδίων, γεύσεις πολλών αστέρων και την απόλυτη θέα στης Ακρόπολη, οι σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου (Première, Ξενοδοχείο Intercontinental) και Παύλος Κυριάκης (Lycabettus Restaurant, Andronis Luxury Suites Σαντορίνη), ενώνουν τις δημιουργικές τους δυνάμεις το Σάββατο 17 Μαρτίου.   

Σε ένα κρεσέντο ευρωπαϊκής κουζίνας, οι σεφ θα παρουσιάσουν εναλλάξ πιάτα από τα επιτυχημένα μενού τους και θα τα συνδυάσουν με το κρασί που ταιριάζει στο κάθε πιάτο. 

Μενού 

  • Amuse bouche
  • Βασιλικό καβούρι με αβοκάντο, passion fruit και μαύρο ραπανάκι. Κρασί Άδολη Γης ροζέ Π.Γ.Ε. Αχαΐας Αμπελώνες Αντωνοπούλο, Ποικιλία: Cabernet Sauvignon
  • Φουά γκρα ζεστό και κρύο με κάσιους και άγριες φράουλες. Κρασί Μαυροδάφνη Πατρών Π.Ο.Π. Πάτρας Οινοποιείο Παρπαρούσ, Ποικιλία: Μαυροδάφνη
  • Λαυράκι ψημένο σε βούτυρο με χουρμά, λεμόνι και σαλσιφί. Κρασί Riesling Patergarden A.C. Alsace Domaine Paul Blanck & Fils, Ποικιλία: Riesling
  • Φιλέτο Μόσχου με κρούστα από πιπεριά, πετιμέζι και πουρέ καρότο/τζίντζερ. Κρασί Αυλοτόπι Π.Γ.Ε. Τεγέας Κτήμα Τσέλεπου, Ποικιλία: Cabernet Sauvignon
  • Μπανάνα με πράσινο μήλο, κακάο και τόνκα
  • "Coffee break" με κρέμ μπρουλέ κάρδαμο και σορμπέ καφίρ λάιμ, Methexis Cigar Απόσταγμα Παλαιωμένο σταφυλής, Ποικιλία: Sauvignon Blanc
  • Γλυκίσματα

Τιμή: 85 ευρώ το άτομο 

Σεφ Παύλος Κυριάκης 

Εξελίσσοντας τη μαγειρική του δίπλα στον Arnaud Bignon στην Σπονδή των 2 αστεριών Michelin, ο Παύλος Κυριάκης, Chef του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο & αστέρι FΝL Lycabettus στο ξενοδοχείο Andronis Luxury Suites στη Σαντορίνη, ξεχωρίζει όχι μόνο για τους πρωτότυπους γευστικούς συνδυασμούς που προτείνει, αλλά και για την θητεία του σε πολυβραβευμένα εστιατόρια, όπως τα 3άστερα Benu στο Σαν Φρανσίσκο και Azurmendi στο Μπιλμπάο.