Με φιστικοβούτυρο και ινδοκάρυδο… 

Υλικά

  • 300 γρ. χουρμάδες, χωρίς κουκούτσι
  • 120 γρ. κάσιους
  • 150 γρ. απαλό φιστικοβούτυρο
  • 400 γρ. ινδοκάρυδο
  • 2 κ.σ. κακάο
  • Μία πρέζα αλάτι

Διαδικασία

Βάζουμε όλα τα υλικά στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια και τα χτυπάμε για 3 λεπτά, μέχρι να διαλυθούν οι χουρμάδες και τα κάσιους και να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Καλύπτουμε με λαδόκολλα ένα ταψί διαστάσεων 20x30 εκ..

Αδειάζουμε το μείγμα στο ταψί και πιέζουμε με τα χέρια μας, ώστε να απλωθεί ομοιόμορφα. Το καλύπτουμε με μια μεμβράνη και το βάζουμε για 15-20 λεπτά στην κατάψυξη μέχρι να σφίξει.

Όταν είναι έτοιμο το μείγμα μας, αναποδογυρίζουμε το ταψί στον πάγκο εργασίας. Αφαιρούμε τη λαδόκολλα και κόβουμε σε κομμάτια.

Πηγή: akispetretzikis.com