Σπονδή στο πιτόγυρο έκανε η αμερικανική εφημερίδα The Washington Post, δημοσιεύοντας τη δική της εκδοχή του βασικού ελληνικού street food, του πιτόγυρου. 

Στις ΗΠΑ ο γύρος πωλείται μόνο κατεψυγμένος και μόνο σε μορφή κιμά (ντονέρ). Ακόμη και μεγάλες επιγραφές σε fast food που αναγράφουν «Greek Gyros», δεν διαθέτουν ελληνικό γύρο. Ωστόσο, οι έλληνες που τον πωλούν, κάνουν μία προσπάθεια να μεταδώσουν την ελληνική γαστρονομική κουλτούρα του δρόμου, με όσο καλύτερο τρόπο μπορούν. 

Η Washington Post παρουσιάζει τη δική της εκδοχή για τη δημιουργία γύρου από μοσχαρίσια μπριζόλα (όχι χοιρινό), κυπριακή πίτα, πιπεριές, καρότο, ξύδι, κύμινο, θυμάρι και άλλες πρώτες ύλες που στο τέλος συνθέτουν μία συνταγή, που πραγματικά αξίζει να δοκιμάσουμε!

Δείτε ολόκληρη τη συνταγή εδώ!