Δεν τους προλαβαίνουμε. Στην κυριολεξία όμως.

Από όταν πρώτοι και καλύτεροι ως Reader.gr ανακοινώσαμε την κάθοδο του viral Estrella στην Αθήνα, ξέραμε ότι θα υπάρξει συνέχεια, αλλά πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει.


Carnitas Tacos με Χοιρινό Pulled Porked, λαχανικά και δροσερή ranch sauce

Με σύνθημα το «You Got The Spirit, Don't Lose The Feeling», οι Κώστας και Γιάννης Καπετανάκης, Μαρία Σμπίλη και ο μέχρι πρότινος food blogger Δημήτρης Κοπαράνης και «όχημα» το υβριδικό τους «Μπουγατσάν» δίδαξαν πρώτοι brunch στην πιο δημιουργική και λαχταριστή του εκδοχή.


Μπουγατσάν

Έκτοτε, τα Estrella πολλαπλασιάζονται με ταχύτατους ρυθμούς, με το δίκτυο franchise να απαριθμεί αυτήν τη στιγμή 12 καταστήματα, με τα δύο πιο πρόσφατα να έχουν ανοίξει στον Πειραιά και τη Νέα Σμύρνη.

Μιλώντας με τον Κώστα, πριν από περίπου 1,5 μήνα με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι στην Θεσσαλονίκη (όταν και μου προανήγγειλε την τότε επερχόμενη «άφιξή» τους στη Νέα Σμύρνη), μου εξήγησε ότι λειτουργούν εντελώς αυτοματοποιημένα και με συγκεκριμένα custom made μηχανήματα - συνταγές ώστε να μην υπάρχει περιθώριο απόκλισης· να είσαι δηλαδή στο οποιοδήποτε Estrella και να τρως το ίδιο πιάτο. 


Μαροκινή Σαλάτα με Κοτόπουλο, Καρότο & Κους Κους Ολικής Άλεσης 

Στο inbox μου λοιπόν, πριν από λίγες ημέρες, έλαβα τις φωτογραφίες με το νέο μενού που σκαρφίστηκαν. Άργησα να τις ανοίξω, γιατί γιορτές έρχονται, τα μελομακάρονα εξαφανίζονται και το λαχταριστό τους φαγητό δεν είναι ό,τι πιο βοηθητικό όταν προσπαθείς να κάνεις κράτει πριν τις γιορτές.


Black Forest Pancakes

Καλύτερα λοιπόν κι εσύ, να δεις τις υπόλοιπες που ακολουθούν στην gallery έχοντας φάει πρώτα. Ή να σιγουρευτείς ότι μπορείς να διακτινιστείς επί τόπου στο πιο κοντινό σου Estrella. 

Εγώ... προειδοποίησα!