Σερβίρουμε με αλάτι χοντρό! 

Υλικά
Για το κέικ

  • 400 γρ. dulce de leche
  • 4 αβγά μέτρια
  • 150 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

Για το frosting

  • 90 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 200 γρ. dulce de leche
  • 170 γρ. ζάχαρη άχνη

Για την επικάλυψη καραμέλας

  • 200 γρ. dulce de leche
  • 1 κ.σ. γάλα

Για το σερβίρισμα

  • Αλάτι χοντρό

Διαδικασία
Για το κέικ: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160 στον αέρα. Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το dulce de leche, τα αβγά και χτυπάμε με το σύρμα σε δυνατή ταχύτητα για 4-5 λεπτά μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτουμε το αλεύρι και χτυπάμε για 2-3 λεπτά επιπλέον. Βουτυρώνουμε και πασπαλίζουμε με αλεύρι μία φόρμα 10x30 εκ.. Βάζουμε το μείγμα στη φόρμα και ψήνουμε για 40 λεπτά.

Για το frosting: Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το βούτυρο, το dulce de leche, τη ζάχαρη άχνη και χτυπάμε για 2-3 λεπτά σε μέτρια ταχύτητα. Αφήνουμε στην άκρη.

Για την επικάλυψη καραμέλας: Σε ένα μπολ βάζουμε το dulce de leche, το γάλα και χτυπάμε καλά με ένα σύρμα χειρός. Απλώνουμε το frosting πάνω από το κέικ και μετά την καραμέλα. Πασπαλίζουμε με το χοντρό αλάτι και σερβίρουμε.

Πηγή: akispetretzikis.com