Πρωταγωνιστής στα εορταστικά σουαρέ. 

Υλικά

  • 300 γρ. dulce de leche
  • 100 γρ. λευκή σοκολάτα, λιωμένη
  • 1 κουτί γάλα καρύδας (400ml)
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα πορτοκάλι
  • 400 γρ. ρούμι
  • 1 κ.σ. στιγμιαίο καφέ
  • 1 κ.σ. νερό

Διαδικασία
Στο μίξερ με τα μαχαίρια βάζουμε το dulce de leche, τη λευκή σοκολάτα, το γάλα καρύδας, το εκχύλισμα πορτοκαλιού και χτυπάμε για 2-3 λεπτά. Στη συνέχεια, ρίχνουμε και το ρούμι και τον στιγμιαίο καφέ, αφού πρώτα τον έχουμε ανακατέψει με το νερό.

Χτυπάμε για ακόμα 30 δευτερόλεπτα. Προσοχή, δεν χτυπάμε περισσότερο γιατί θα εξατμιστεί μέρος από το αλκοόλ. Αδειάζουμε το περιεχόμενο του μίξερ σε ένα μπουκάλι και σερβίρουμε σκέτο ή με λίγο πάγο. Διατηρούμε στο ψυγείο για 10 ημέρες. 

Πηγή: akispetretzikis.com