Με 8 διαφορετικά food stations ανοίγει την Παρασκευή στην Πλατεία Καρύτση το πρώτο στην Ελλάδα food court. Κουζίνες από όλο τον κόσμο, φαγητό street για όλα τα γούστα και τα βαλάντια. Tο Str.Eaters, το νέο street food project, που φέρνει γαστρονομικό αέρα Γαλλίας και Αμερικής στο κέντρο της πόλης.

Ο κάθε γευστικός σταθμός πειραματίζεται με ένα υλικό-πρωταγωνιστή: Στο Heggllo δοκιμάζουμε ευρωπαϊκές συνταγές με αυγά, στο Crazy Coop πειραγμένες αμερικάνικες προτάσεις με κοτόπουλο και πάπια, στο My Fish Fishing ευρηματικές θαλασσινές μπουκιές και στο We Meat Again κλασσικά αλλά και πιο ευρηματικά κρεατοφαγικά πιάτα μεταξύ των οποίων το άπαιχτο σπιτικό corned beef. Οι λάτρεις της ισορροπημένης διατροφής θα βρουν στο Go Vegie μια πλούσια ποικιλία σε σαλάτες και χορτοφαγικά γεύματα.

Τις προτάσεις από κάθε station συνοδεύουν τα δροσερά cocktails, που έρχονται σερβιρισμένα με τον πιο Str.Eater τρόπο, μπύρα ή επιλεγμένα κρασιά από το Wine Station αλλά και οι φρέσκοι χυμοί.

Για τα εγκαίνια της Παρασκευής ετοιμάζεται ένα μεγάλο πάρτι με την μουσική κάλυψη του ραδιοφωνικού σταθμού EnLefko. Παράλληλα, σηματοδοτείται και το opening του ορόφου που θα φιλοξενούνται τα special events και τα pop up stores, με πρώτο, μεγάλο «φιλοξενούμενο» την Vespa. Ο χώρος θα γεμίσει με τις πανέμορφες μηχανές, ενώ θα υπάρχει pop up store με ιδιαίτερα αξεσουάρ του brand, όπως τσάντες και παπούτσια, που θα πωλούνται με ειδικές εκπτώσεις, αποκλειστικά για τους Str. Eaters