Η μαρινάδα δίνει άλλη νοστιμιά στο φαγητό... 

Υλικά
Για τη μαρινάδα

  • 150 γρ. σκούρα μπίρα
  • Ξύσμα + χυμό από 1 λάιμ
  • 3 κ.σ. κόλιανδρο ψιλοκομμένο
  • 1 μικρή καυτερή πιπεριά
  • 2 σκ. σκόρδου
  • ¼ κ.γ. κύμινο
  • ½ κ.γ. πιπέρι καγιέν

Για τα σουβλάκια

  • 1½ κιλό μοσχαρίσια μπριζόλα, χωρίς κόκαλο, κομμένη σε κύβους 3 εκ.
  • 150 γρ. κόκκινα ντοματίνια
  • 1 κρεμμύδι

Για το σερβίρισμα

  • Ρύζι μπασμάτι με αρακά, βρασμένο

Διαδικασία
Ανακατεύουμε τα υλικά της μαρινάδας σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τα κομμάτια του κρέατος ανακατεύοντας, ώστε να πάει παντού η μαρινάδα. Κλείνουμε το μπολ και το αφήνουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες ή μία νύχτα.

Περνάμε τα κομμάτια του κρέατος εναλλάξ με τα ντοματίνια και το κρεμμύδι στις σούβλες και τα ψήνουμε σε καυτό BBQ ή στο γκριλ στον φούρνο, με προσοχή, για 20-30 λεπτά γυρίζοντας τα συχνά. Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι με αρακά.

Πηγή: akispetretzikis.com