Το φιστικοβούτυρο, εκτός από νόστιμο, είναι και πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεία. 

Υλικά

  • 800 γρ. τυρί κρέμα με χαμηλά λιπαρά
  • 150 γρ. φιστικοβούτυρο απαλό
  • 300 γρ. σιρόπι αγαύης
  • 60 γρ. κακάο
  • 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας

Για το σερβίρισμα

  • 100 γρ. φυτική σαντιγί
  • 20 γρ. φιστίκια πίνατς ψιλοκομμένα

Διαδικασία

Στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια χτυπάμε όλα τα υλικά μέχρι να έχουμε ένα απαλό και λείο μείγμα. 

Μεταφέρουμε στο ψυγείο το μείγμα, για 15-20 λεπτά, να σφίξει η μους και στη συνέχεια μεταφέρουμε σε ποτηράκια. Σερβίρουμε με τη φυτική σαντιγί και τα ψιλοκομμένα φιστίκια.

Πηγή: akispetretzikis.com