Το Kinsterna Hotel στη Μονεμβασιά ενισχύει τη γαστρονομική του ταυτότητα, ενώ παράλληλα αναδεικνύει τα προϊόντα του κτήματός του και της ευρύτερης περιοχής, μέσα από μια σειρά θεματικών events με πρωταγωνιστές επιλεγμένους Guest Chefs.

Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στο 1ο Pre X-MAS Dinner Party, ο σεφ του Αθηναϊκού Artisanal Δημήτρης Δημητριάδης, δημιουργεί ειδικά για αυτή τη βραδιά ένα μοναδικό ελληνικό μενού, που θα παρουσιάσει σε συνεργασία με τον Chef του Kinsterna Hotel Γιάννη Χάψα και την ομάδα του. 

Το μενού του Δημήτρη Δημητριάδη ακολουθεί την εποχικότητα και στηρίζεται σε επιλεγμένα τοπικά προϊόντα, στοιχεία που εναρμονίζονται απόλυτα με τη φιλοσοφία του Kinsterna Hotel, ενώ το Pre X-MAS concept, δημιουργεί μια ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα λίγο πριν τα φετινά Χριστούγεννα κα την Πρωτοχρονιά!

Το event θα ξεκινήσει με signature cocktails και ιδιαίτερες γεύσεις καλωσορίσματος, όπως καπουτσίνο μανιταριών, ραβιόλι ρέβας με καβούρι Μάνης και καπνιστό χέλι με σύγκλινο Μονεμβασιάς, για να συνεχίσει με το κυρίως μενού του δείπνου που θα περιλαμβάνει την εντυπωσιακή ‘φέτα στο αλουμινόχαρτο’, ντολμάδες με μαρούλι της θάλασσας, γαρίδες και χτένια, μπαρμπούνι Μονεμβασιάς με κολοκύθα από το μποστάνι μας, ντόπια σπάλα προβατίνας braise, αλλά και την παραδοσιακή καρυδόπιτα σε μια σύγχρονη εκδοχή!