Μετά τις κραιπάλες των ημερών! 

Υλικά

  • 250 γρ. baby πατάτες
  • Αλάτι & πιπέρι
  • 300 γρ. ανάμεικτη σαλάτα
  • 1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι, μόνο τα φύλλα
  • 1 κ.σ. κάππαρη
  • 1 κ.σ. ελιές, σε ροδέλες
  • 300 γρ. σολομός, καπνιστός
  • 400 γρ. σπιτική σάλτσα βινεγκρέτ 
  • 6 αβγά, σφιχτά, βρασμένα

Διαδικασία
Βάζουμε σε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά τις baby πατάτες μαζί με αρκετό νερό, τόσο ώστε να τις σκεπάζει. Αφήνουμε να βράσουν για 15-20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες. Σουρώνουμε τις πατάτες, τις βάζουμε σε ένα μπολ, τις κόβουμε στη μέση, αλατοπιπερώνουμε και τις αφήνουμε να κρυώσουν.

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τη σαλάτα, το θυμάρι, την κάππαρη, τις ελιές, τον σολομό, αλάτι, πιπέρι και τη βινεγκρέτ. Ανακατεύουμε να πάει η βινεγκρέτ πάνω στη σαλάτα και σερβίρουμε σε μπολ.

Κόβουμε τα αβγά στη μέση, αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε πάνω από τη σαλάτα. Ελέγχουμε τα καρυκεύματα και σερβίρουμε.

Πηγή: akispetretzikis.com