Σερβίρετε με φράουλες και λευκή κουβερτούρα. 

Υλικά
Για τη ζύμη

  • 250 γρ. νερό χλιαρό
  • 7 γρ. μαγιά ξηρή
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. αλάτι
  • 85 γρ. κουβερτούρα λιωμένη
  • 310 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • Σιμιγδάλι για το πασπάλισμα

Για την επικάλυψη

  • 200 γρ. πραλίνα
  • 100 γρ. κουβερτούρα
  • 2 μπανάνες
  • 80 γρ. marshmallows
  • 120 γρ. φιστίκια Αιγίνης

Για το σερβίρισμα

  • Φράουλες
  • 100 γρ. λευκή κουβερτούρα λιωμένη

Διαδικασία

Για τη ζύμη: Στο μίξερ βάζουμε το χλιαρό νερό, τη μαγιά και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός μέχρι να διαλυθεί η μαγιά. Στη συνέχεια, βάζουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι, τη λιωμένη κουβερτούρα, το αλεύρι και χτυπάμε με τον γάντζο σε μέτρια ταχύτητα, για 3-4 λεπτά, μέχρι να έχουμε μία ελαστική ζύμη.

Τη μεταφέρουμε σε λαδωμένο μπολ, καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε 1-1 ½ ώρα να φουσκώσει. Παράλληλα, προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 στον αέρα και βάζουμε ένα ταψί, ανάποδα για να κάψει καλά.

Για τη σύνθεση: Βάζουμε τη ζύμη στον πάγκο εργασίας μας και την κόβουμε σε 4 κομμάτια. Ανοίγουμε με τον πλάστη το ένα κομμάτι και πασπαλίζουμε με το σιμιγδάλι για να μην κολλήσει στον πάγκο μας.

Το βάζουμε σε ένα ταψί, απλώνουμε το ¼ της πραλίνας, ½ μπανάνα σε φέτες, 3 marshmallows κομμένα στη μέση και 30 γρ. φιστίκι Αιγίνης ψιλοκομμένα.  Μεταφέρουμε πάνω στο καυτό ταψί στον φούρνο με προσοχή να μην καούμε. 

Ψήνουμε για 8-10 λεπτά. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία και για τα άλλα 3 κομμάτια της ζύμης. Σερβίρουμε με τις φράουλες κομμένες στη μέση και τη λευκή κουβερτούρα.

Πηγή: akispetretzikis.com