Η αλήθεια είναι ότι ύστερα από έναν μαραθώνιο έντονου gaming η μυρωδιά του σώματος πιθανόν να μην είναι και η καλύτερη. Σύντομα όμως ο gamer θα μπορεί να αφήσει κάτω το χειριστήριο του Xbox και να πιάσει το... αποσμητικό και το shower gel Xbox!

Η Microsoft συνεργάστηκε με το brand Lynx (όπως λέγεται το Axe σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Κίνα) για να κυκλοφορήσουν τον Ιούλιο τη σειρά προϊόντων προσωπικής υγιεινής Xbox Lynx. Η οποία περιλαμβάνει body spray, αποσμητικό και shower gel.

Το χρώμα είναι το πράσινο που έχει συνηθίσει κάποιος από το Xbox, αλλά η περιγραφή όχι τόσο: «Ένα φρέσκο άρωμα παλλόμενων πράσινων εσπεριδοειδών, με πινελιές από lime, λεμόνι, μέντα, φασκόμηλο, πατσουλί και καθαρό ξύλο».

Το λανσάρισμα θα γίνει αρχικά μόνο στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Πάντως το δημιουργός του πρώτου Xbox, Σίμους Μπλάκλεϊ, κάθε άλλο παρά ενθουσιασμένος είναι με την είδηση: «Ειλικρινά δεν έχω σχόλιο. Δεν έχω ιδέα τι θα μπορούσε να σχολιάσει κανείς εδώ. Ειλικρινά σκέφτομαι απλά να βγω έξω και να πιω πάρα πολύ».