Αποκαλύψεις για το επόμενο video game της δημοφιλούς σειράς «FIFA» της ΕΑ είχαμε μέσα στο Σαββατοκύριακο που πέρασε, με ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του «FIFA 20» – 27 Σεπτεμβρίου για PS4, Xbox One, Switch και PC – αλλά και ένα τρέιλερ για το «Volta», το νέο mode για street soccer που θα λανσάρει το παιχνίδι.

Στο «Volta» θα μπορείτε να παίξετε 3v3 Rush, χωρίς τερματοφύλακες, 4v4, 4v4 Rush, 5v5 αλλά και επαγγελματικό futsal (ποδόσφαιρο σάλας) σε πολλών διαφορετικών στυλ αρένες. Ενώ θα μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε τον χαρακτήρα σας με ρούχα, κουρέματα, τατουάζ κλπ – υποθέτουμε όχι τζάμπα...

Μία βασική αλλαγή στο παιχνίδι αφορά τον τρόπο εκτέλεσης των φάουλ και των πέναλτι, που βελτιώνεται αισθητά και γίνεται πιο απλός για τους αρχάριους παίκτες, ενώ προσφέρει δυνατότητα για φοβερές φάσεις στους πιο έμπειρους.

Σε αντίθεση με το «FIFA 19», η κάμερα θα μένει σταθερή κι εσείς θα ορίζετε απλά το σημείο στο οποίο θέλετε να πάει η μπάλα. Ενώ με τον δεξιό αναλογικό μοχλό θα καθορίζετε το φάλτσο που θέλετε να πάρει η μπάλα για να μπερδέψει τον τερματοφύλακα ή να παρακάμψει το τείχος. Μπορείτε ακόμη να σημαδέψετε και εκτός τέρματος και να αφήσετε το φάλτσο να «κάνει τη δουλειά».

Αλλαγές θα υπάρχουν επίσης στα σουτ που θα είναι πιο ακριβή και αληθοφανή, στις ντρίμπλες (μεγαλύτερη ευκινησία) και στα τάκλιν, όπου θα μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο της κίνησης.

Δείτε στη συνέχεια το live reveal του παιχνιδιού με περισσότερες πληροφορίες για όλα τα παραπάνω.