Ο παίκτης που εισπράττει 1 εκατ. δολάρια για να ασχοληθεί με ένα video game, πρόκειται να κυκλοφορήσει 3 βιβλία μέσα στο 2019. Ο Τάιλερ Μπλέβινς, γνωστός ως Ninja, συμφώνησε με τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House και στις 20 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει το «Ninja: Get Good, My Ultimate Guide to Gaming», το οποίο είναι ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος: ένας οδηγός για επιτυχία στον τομέα των video games. Απευθύνεται σε αναγνώστες από 10 ετών και άνω, και καλύπτει θέματα όπως το πώς να στήσει ένα gaming PC, το πώς να βελτιωθείς στο αγαπημένο σου παιχνίδι, πώς να χτίσεις μια ομάδα συμπαικτών για esports, ή μια online κοινότητα.

Μαζί θα κυκλοφορήσει και το «Ninja's Notebook», ένα βιβλίο-σημειωματάριο με αυτοκόλλητα, συμβουλές και λευκές σελίδες για να καταγράφουν οι παίκτες την πρόοδό τους.

Ο Ninja θα πρωταγωνιστήσει και σε ένα graphic novel με τίτλο «Ninja: The Most Dangerous Game» το οποίο γράφει μαζί με τον Τζάστιν Τζόρνταν (έχει δουλέψει στα κόμικς «Green Lantern» της DC). Η ιστορία τον θέλει να είναι παγιδευμένος μέσα σε ένα επικίνδυνο βιντεοπαιχνίδι, όπου θα πρέπει να επιβιώσει και να βρει την έξοδο προς τον αληθινό κόσμο. Πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 3 Δεκεμβρίου.

Ποιοι θα το αγοράσουν; Αμέτρητοι πιτσιρικάδες και όχι μόνο. Ο Μπλέβινς είναι ο πιο δημοφιλής gamer στον κόσμο, με πάνω από 22 εκατ. συνδρομητές στο YouTube και 14 εκατ. ακολούθους στο Instagram και το Twitch, τη streaming πλατφόρμα της Amazon για video games.