Από τη στιγμή που η Ubisoft, η εταιρεία πίσω από το βιντεοπαιχνίδι «Assassin's Creed Odyssey», ζωντάνεψε ψηφιακά ολόκληρη την Ελλάδα του Πελοποννησιακού Πολέμου, θα ήταν κρίμα τόση δουλειά να αξιοποιηθεί μόνο ως σκηνικό για μάχες και περιπέτειες.

Όσοι ασχολήθηκαν με το παιχνίδι έμειναν εντυπωσιασμένοι από το βάθος της λεπτομέρειας και τις γνώσεις που μπορούσες να αποκτήσεις για τον τρόπο ζωής στην αρχαία Ελλάδα, αλλά αναγκάζονταν πάντα να προχωρήσουν στην επόμενη αποστολή ή απλά να φροντίσουν να μείνουν ζωντανοί.

Τώρα όμως το «Assassin's Creed Odyssey» απέκτησε ένα mode που ονομάζεται Discovery Tour και αντί για πολεμιστή σας κάνει... τουρίστα. Χωρίζεται σε 5 βασικές ενότητες: Πόλεις (με 7 ξεναγήσεις), Καθημερινή ζωή (με 9 ξεναγήσεις), Πόλεμοι και μάχες (με 5 ξεναγήσεις), Πολιτική και Ιστορία (με 4 ξεναγήσεις), Τέχνη, θρησκεία και μύθοι (με 5 ξεναγήσεις).

Όσοι έχουν αγοράσει το παιχνίδι για PC, PS4 και Xbox One μπορούν ήδη να ενεργοποιήσουν το Discovery Tour δωρεάν και να απολαύσουν την ξενάγηση στην αρχαία Ελλάδα. Ειδικά για τους κατόχους PC που δεν έχουν το παιχνίδι, το Discovery Tour διατίθεται και αυτόνομο έναντι 19,99 ευρώ στο Uplay της Ubisoft. Μάλιστα αυτές τις ημέρες είναι σε προσφορά, με 5 ευρώ μόνο!