Η φετινή Batman Day (21 Σεπτεμβρίου) είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον αγαπημένο κόμικ ήρωα, μια και γιορτάζει τα 80ά του γενέθλια. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για τους φαν του Μπάτμαν να γιορτάσουν μαζί του, από το να τρέξουν στον υπολογιστή τους, να ανοίξουν λογαριασμό στο Epic Games Store και να κατεβάσουν δωρεάν τα καλύτερα video games με τον Σκοτεινό Ιππότη που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα, μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου θα είναι διαθέσιμα δωρεάν τα «Arkham Asylum», «Batman: Arkham City», «Batman: Arkham Knight», «Lego Batman: The Videogame», «Lego Batman 2: DC Super Heroes», «Lego Batman 3: Beyond Gotham».

Η Arkham Trilogy, όπως είναι γνωστά τα 3 πρώτα παιχνίδια, άλλαξε την ιστορία των βιντεοπαιχνιδιών με τα απίθανα γραφικά της, τον τεράστιο ανοιχτό κόσμο προς εξερεύνηση, και το πρωτοποριακό σύστημα μάχης, όπου ο παίκτης καθοδηγεί τον Μπάτμαν σε συμπλοκές με πολλαπλούς αντιπάλους, τόσο όμορφα χορογραφημένες που ξεπερνούν κάθε ταινία.

Όσο για τη σειρά Lego Batman, ενώ διαθέτει την αισθητική και το χιούμορ που την κάνουν πιο φιλική σε παίκτες μικρότερης ηλικίας, πρόκειται για μια συλλογή χορταστικών και πολύ ενδιαφέροντων παιχνιδιών, που προσφέρουν ώρες διασκέδασης σε όσους δεν θέλουν απαραίτητα τον Σκοτεινό Ιππότη πολύ… σκοτεινό.