Μαθητές γυμνασίου σε όλο τον κόσμο ζουν από χθες έναν εφιάλτη, καθώς βρίσκονται αντιμέτωποι με το χειρότερο δυνατό σενάριο: να αναγκαστούν να ασχοληθούν για λίγες ημέρες με τα μαθήματά τους και τον αληθινό κόσμο. Το «Fortnite», το δημοφιλέστερο video game στον κόσμο – ιδιαίτερα στις συγκεκριμένες ηλικίες – έριξε «μαύρο».

Για την ακρίβεια, όπως ήταν προγραμματισμένο – είχε δοθεί και παράταση μιας εβδομάδας – ολοκληρώθηκε η δέκατη σεζόν του παιχνιδιού, με έναν αστεροειδή να καταστρέφει τον κόσμο του – ένα νησί, στο οποίο 100 παίκτες προσπαθούν να σκοτώσουν ο ένας τον άλλον μέχρι να μείνει ένας νικητής.

Αυτό όμως που δεν μπορούν να χωνέψουν οι εκατομμύρια εξαρτημένοι παίκτες σε όλο τον κόσμο, είναι ότι αντί να αρχίσει αμέσως η 11η σεζόν, το μόνο που βλέπουν στις οθόνες τους είναι μια μαύρη τρύπα και ενίοτε κάποιους μυστηριώδεις αριθμούς που δεν βγάζουν νόημα. Ενώ η δημιουργός του παιχνιδιού Epic Games, έχει διαγράψει όλα τα tweets της.

Σύμφωνα με σχετικές ιστοσελίδες, το «Fortnite» θα ξαναβάλει μπροστά τις μηχανές την ερχόμενη Πέμπτη, καθώς μέχρι τώρα όλες οι σεζόν του παιχνιδιού ξεκινούσαν Πέμπτες. Ωστόσο κάποιοι ισχυρίζονται ότι αυτό θα συμβεί νωρίτερα, και συγκεκριμένα την Τρίτη.