Από το «Softporn Adventure» του 1981 (που είχε μόνο κείμενο) και τα παιχνίδια «Leasure Suit Larry» που ακολούθησαν στο τέλος της ίδιας δεκαετίας, μέχρι τα πιο πρόσφατα «God of War», «Mass Effect» και «The Witcher» πολλά έχουν αλλάξει στην απεικόνιση του σεξ στα video games. Τόσο στα όρια του πόσο αποκαλυπτικές μπορεί να είναι οι συγκεκριμένες σκηνές, όσο και στην τεχνολογία που επιτρέπει όλο και μεγαλύτερο ρεαλισμό με τον πέρασμα των χρόνων.

Το παιχνίδι που υπόσχεται ότι θα έχει τις πιο ρεαλιστικές σκηνές σεξ μέχρι σήμερα, και μάλιστα σε πρώτο πρόσωπο, είναι το «Cyberpunk 2077», που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2020. Σύμφωνα με το Gamebyte, σε μια πρόσφατη ενημέρωση από την εταιρεία CD Project Red ειπώθηκε ότι το παιχνίδι θα περιλαμβάνει αρκετές σκηνές σεξ, οι οποίες έχουν γυριστεί με την τεχνική του motion capture. Επομένως ο παίκτης θα «αλληλεπιδρά» με κανονικό άνθρωπο, ενώ τα γραφικά θα είναι πολύ πειστικά, όπως φαίνεται από το ακόλουθο τρέιλερ.

Εδώ να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Κιάνου Ριβς που εμφανίζεται στο τέλος του τρέιλερ δεν θα είναι από τους χαρακτήρες που θα εμπλακούν σε σκηνές σεξ, όπως δήλωσε ο σχεδιαστής επιπέδων του παιχνιδιού Μαξ Πιρς στην έκθεση Tokyo Game Show. Ωστόσο οι επιλογές θα είναι πολλές και για τα δύο φύλα (ο παίκτης μπορεί να διαλέξει άνδρα ή γυναίκα ως ήρωα του παιχνιδιού) και δεν θα περιορίζονται στο ετερόφυλο σεξ.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις 20 πιο καυτές σκηνές σεξ σε video games και φανταστείτε πόσο καλύτερες μπορεί να είναι εκείνες στο «Cyberpunk 2077»...