Μπορεί στις παιχνιδομηχανές να έχει χάσει προ πολλού το παιχνίδι από τη Sony, τη Microsoft και τη Nintendo, αλλά η Atari έχει ένα νέο σχέδιο για να τραβήξει το ενδιαφέρον των gamers: μια αλυσίδα ξενοδοχείων στις ΗΠΑ ειδικά για εκείνους.

Η εταιρεία ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τους κατασκευαστικούς ομίλους True North Studio και GSD Group για τη δημιουργία 8 ξενοδοχείων που θα φέρουν το όνομά της. Η κατασκευή του πρώτου θα ξεκινήσει στα μέσα τις χρονιάς στο Φίνιξ και θα ακολουθήσουν ξενοδοχεία στο Όστιν, το Σικάγο, το Ντένβερ, το Λας Βέγκας, το Σαν Φρανσίσκο, το Σαν Χοσέ και το Σιάτλ.

Τα Atari Hotels θα προσφέρουν εγκαταστάσεις για παιχνίδια VR και AR (εικονική και επαυξημένη πραγματικότητα), αλλά και για διοργανώσεις e-sports. Θα περιλαμβάνουν αίθουσες συσκέψεων, χώρους εργασίας, εστιατόρια, μπαρ, φούρνο, κινηματογράφο και γυμναστήριο και θα προσφέρονται τόσο για διακοπές όσο και για επαγγελματικά ταξίδια.

Από την υπογραφή της συμφωνίας με τους κατασκευαστικούς ομίλους η Atari κέρδισε 600.000 δολάρια, ενώ θα λαμβάνει ποσοστό 5% από τα έσοδα των ξενοδοχείων.