Η 70χρονη Κουνίκο Τσουσάκα μοιράστηκε με την εφημερίδα την ιστορία της μητέρας της, που στα 95 της χρόνια ήταν εθισμένη στη φορητή παιχνιδομηχανή Game Boy (το πρώτο μοντέλο, αυτό που κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία το 1989) και πιο συγκεκριμένα στο γνωστό παιχνίδι «Tetris». Είχε χρησιμοποιήσει μέχρι… θανάτου δύο συσκευές και, όταν χάλασε και η τρίτη της, δεν μπορούσε κανείς να την επιδιορθώσει και δεν υπήρχε κανένα κατάστημα που να την πουλάει καθώς το Game Boy είχε αποσυρθεί το 2003. Μετά από αυτό, η υγεία της gamer γιαγιάς επιδεινώθηκε.

Η Τσουσάκα έστειλε τη χαλασμένη συσκευή στη Nintendo μαζί με ένα γράμμα όπου εξηγούσε την περίπτωση της μητέρας της, και η ιαπωνική εταιρεία βρήκε στις αποθήκες της ένα ολοκαίνουργιο Game Boy (το οποίο σήμερα αξίζει πολλές χιλιάδες ευρώ) και το έστειλε στην 95χρονη μαζί με ευχές για περαστικά. Μετά από αυτό, η 95χρονη έζησε ακόμη τέσσερα χρόνια (και έπαιξε πολύ Tetris), φεύγοντας από τη ζωή στα 99 της.

Όχι ότι θα καταλάβετε κάτι, αλλά αυτό που ακολουθεί είναι το απόκομμα της εφημερίδας με την ιστορία της gamer γιαγιάς (μια και το βρήκαμε, το μοιραζόμαστε).