Δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα στο παιδικό παιχνίδι η Lego και η Nintendo συνεργάζονται για πρώτη φορά. Και ενώ η Lego θα μπορούσε απλά να κυκλοφορήσει τις κλασικές μικρές φιγούρες και τουβλάκια από τον κόσμο του Super Mario και όλοι θα ήταν ευχαριστημένοι, το αποτέλεσμα δείχνει να είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί.

Όπως βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο, πρόκειται για ένα παιχνίδι όπου ο παίκτης χτίζει πίστες του Super Mario οι οποίες περιλαμβάνουν παγίδες και δωράκια όπως ακριβώς στα  video games, και στη συνέχεια χρησιμοποιεί μια φιγούρα Mario (πολύ μεγαλύτερη από τις συνηθισμένες) η οποία διαθέτει μικρές LCD οθόνες για να αλλάζει εκφράσεις προσώπου και να δείχνει πληροφορίες, και ηχείο για να βγάζει ήχους και μουσικές από τα παιχνίδια.

Δεν είμαστε σίγουροι ακόμη για το πώς ακριβώς παίζεται το παιχνίδι (το πλήκτρο Bluetooth στο πίσω μέρος της φιγούρας υπονοεί σύνδεση με κάποια συσκευή;) αλλά τα πρώτα δείγματα έχουν γίνει δεκτά με ενθουσιασμό από παιδιά και μεγάλους. Περισσότερες πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας και το κόστος δεν υπάρχουν ακόμη, και ούτε αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα μέσα στο γενικότερο κλίμα αβεβαιότητας λόγω του κορονοϊού.