Να μια πολύ καλή πρόταση για τις ημέρες αυτές που μένουμε σπίτι. Η Ubisoft κάνει διαθέσιμο δωρεάν από την Πέμπτη 19/3 έως τη Δευτέρα 23/3 το παιχνίδι «Assassin's Creed Odyssey», που εκτυλίσσεται στην αρχαία Ελλάδα και συγκεκριμένα στην περίοδο του Πελοποννησιακού Πολέμου.

Η προσοχή του παιχνιδιού στην πιστή αναβίωση της εποχής είναι εκπληκτική, καθώς οι δημιουργοί του συνεργάστηκαν με ομάδες ιστορικών που φρόντισαν να ελέγξουν και την παραμικρή λεπτομέρεια. Έτσι, εκτός από εκτόνωση με μάχες και ναυμαχίες (για παράδειγμα, στην εισαγωγή του παιχνιδιού υποδύεστε τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες), θα μπορέσετε να ταξιδέψετε στις σημαντικότερες πόλεις της εποχής και να μάθετε πολλά για την ιστορία τους και την καθημερινή ζωή.

Η δωρεάν περίοδος ξεκινάει την Πέμπτη 19 Μαρτίου στις 9.00 για κατόχους Playstation και Xbox One και στις 13.00 για κατόχους PC. Λήγει τη Δευτέρα 23 Μαρτίου στις 19.00 για κατόχους Playstation και Xbox One και στις 18.00 για κατόχους PC. Θα υπάρχει πρόσβαση σε όλα τα τμήματα του παιχνιδιού και σε περίπτωση που αποφασίσετε να το αγοράσετε μετά τη δωρεάν περίοδο (υπάρχει και έκπτωση 67%), θα μπορέσετε να μεταφέρετε την πρόοδό σας. Αναλυτικές πληροφορίες εδώ.