Μπορεί σήμερα τα Lego να έχουν αποκτήσει δικαιώματα για μεγάλα μπλοκμπάστερ όπως οι ταινίες «Star Wars» και «Χάρι Πότερ», αλλά τα Playmobil κάνουν την αντεπίθεσή τους με δύναμη από... τα 80s. Μετά από τα πολύ όμορφα σετ των Γκοστμπάστερς, έρχεται ένα για το «Επιστροφή στο Μέλλον», 35 χρόνια μετά από την πρεμιέρα της ταινίας.

Το κουτί «Back to the Future» περιλαμβάνει ένα πολύ λεπτομερές αντίγραφο της Delorean, του εμβληματικού αυτοκινήτου-χρονομηχανής, μαζί με δύο φιγούρες του Μάρτι ΜακΦλάι και του Δρ. Έμετ Μπράουν από το 1985. Ξεχωριστά πωλούνται δύο ακόμη φιγούρες, με τον ΜακΦλάι και τον Μπράουν όπως ήταν το 1955.

Το εντυπωσιακό με το αυτοκίνητο είναι το πώς φωτίζεται (με μπαταρίες) έξω και μέσα, αλλά και το ότι μαζεύονται οι ρόδες προκειμένου να γίνει ιπτάμενο, όπως στο φινάλε της πρώτης ταινίας (και, φυσικά, στο σίκουελ). Ανάμεσα στα αξεσουάρ περιλαμβάνονται ο σκύλος του Μπράουν, μια βιντεοκάμερα, το σκέιτμπορντ του Μάρτι, το κουτί με το πλουτώνιο κ.ά.

Στην ελληνική ιστοσελίδα της Playmobil αναφέρεται ότι το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο τον Ιούνιο, χωρίς να γίνεται γνωστή η τιμή του. Στις ΗΠΑ, πάντως, κοστίζει 50 δολάρια, και 8 δολάρια για τις δύο φιγούρες του 1955. Είμαστε σίγουροι ότι οι μπαμπάδες θα παίξουν με την Delorean περισσότερο απ' ό,τι τα παιδιά τους....