Η σειρά «Peaky Blinders» αποκτά το πρώτο δικό της βιντεοπαιχνίδι το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One και Microsoft Windows.

Το «Peaky Blinders: Mastermind» όπως είναι ο τίτλος του παιχνιδιού ανακοινώθηκε επίσημα από την Curve Digital και αναπτύσσεται από το ανεξάρτητο studio FuturLab, σε συνεργασία με την ομάδα παραγωγής του «Peaky Blinders», την ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγών Caryn Mandabach Productions.

Στην ουσία πρόκειται για ένα prequel της δημοφιλούς σειράς καθώς η ιστορία εξελίσσεται πριν από τοα γεγονότα της πρώτης σεζόν. 

Οι παίκτες γίνονται μέλη της εγκληματικής οργάνωσης της οικογένειας Shelby, καθώς αποκαλύπτουν μια συνομωσία που σκοπεύει να βγάλει μόνιμα τον Tommy από την ενεργό δράση. Ο Tommy θα πρέπει να αντιμετωπίσει την απειλή και να αποδείξει ότι αξίζει να παραμείνει αρχηγός της οικογένειας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο δημιουργός της σειράς Στίβεν Νάιτ ο οποίος βοήθησε στη δημιουργία του video game, ανυπομονεί και να παίξει, όπως άλλωστε και κάθε φαν της σειράς και των βιντεοπαιχνιδιών.

Το «Peaky Blinders: Mastermind» θα κυκλοφορήσει στις 20 Αυγούστου, στην τιμή των 24,99 δολαρίων. Μάλιστα οι παίκτες που θα προπαραγγείλουν τον παιχνίδι για Xbox One και υπολογιστές θα έχουν έκπτωση 20%, ενώ οι προπαραγγελίες για PC θα λάβουν το επίσημο soundtrack εντελώς δωρεάν. Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να κάνουν την προπαραγγελία τους εδώ.