Το Switch της Nintendo ήταν η παιχνιδομηχανή με τις υψηλότερες πωλήσεις για το 2018, και για να διατηρήσει ψηλά της πωλήσεις ο ιαπωνικός κολοσσός του gaming θα κυκλοφορήσει όχι μία, αλλά δύο νέες εκδόσεις του μέσα στη χρονιά, πιθανόν ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι.

Το πρώτο από αυτά, όπως αποκαλύπτει η Wall Street Journal θα είναι μια αναβαθμισμένη τεχνολογικά έκδοση με στόχο τους σκληροπυρηνικούς gamers, αν και δεν θα είναι το ίδιο ισχυρό με το PlayStation 4 Pro της Sont ή το Xbox One X της Microsoft.

Το δεύτερο μοντέλο θα είναι μια φθηνότερη, φορητή έκδοση, πληροφορία που ταυτίζεται με εκείνη που ανέφερε τον περασμένο Ιανουάριο η ιαπωνική εφημερίδα Nikkei. Το κόστος θα μειωθεί με την έλλειψη dock για σύνδεση στην τηλεόραση, τα ενσωματωμένα και μη αποσπώμενα χειριστήρια και την απουσία δόνησης μεταξύ άλλων. Στην ουσία θα πρόκειται για τον διάδοχο της φορητής Nintendo 3DS.

Και τα δύο μοντέλα αναμένεται να ανακοινωθούν στην έκθεση ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας Ε3 τον ερχόμενο Ιούνιο στο Λος Άντζελες.