Η τρίτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς «Black Mirror» ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2016 με το επεισόδιο «Nosedive». Ήταν εκείνο με τη Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, που ζούσε σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι βαθμολογούν συνεχώς ο ένας τον άλλο μέσω μιας εφαρμογής στα κινητά τους. Σαν ένα εφιαλτικό Facebook όπου τα like μπορούν να σου φτιάξουν ή να σου καταστρέψουν τη ζωή (κάτι που για ορισμένους δεν είναι τόσο φανταστικό σενάριο, αλλά η σειρά παίρνει την ιδέα αυτή και την... τερματίζει).

Τώρα το επεισόδιο αυτό έγινε... επιτραπέζιο παιχνίδι με κάρτες. Στο «Nosedive: A Social Game» που δημιούργησε η Asmodee, ο στόχος είναι να συλλέξετε κάρτες Lifestyle και να δημιουργήσετε μια «τέλεια» ζωή, για να φτάσετε στο υψηλότερο σκορ. Συνοδεύεται από δωρεάν εφαρμογή για smartphone, μέσα στην οποία θα αλληλοβαθμολογηθείτε με τους συμπαίκτες σας. Μπορούν να παίξουν 3-6 παίκτες, από 13 και πάνω, και κάθε γύρος διαρκεί περίπου 45 λεπτά.

Δυστυχώς, το παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει στις 25 Νοεμβρίου στην τιμή των 19.99 δολαρίων θα πωλείται αποκλειστικά στα πολυκαταστήματα Target των ΗΠΑ και την ιστοσελίδα τους. Αν θέλετε πάντως να το ζήσετε πιο... έντονα, μπορείτε να μετακομίσετε στην Κίνα, όπου το «Nosedive» έχει ήδη γίνει πραγματικότητα μέσω του Κοινωνικού Συστήματος Αξιοπιστίας.