Στο «Red Dead Redemption 2» που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα η Rockstar Games, τα άλογα είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό μεταφορικό μέσο για τον ήρωά σας. Πρέπει να τα φροντίζετε και να αναπτύξετε καλή σχέση μαζί τους, γιατί αυτό πολλές φορές θα κάνει τη διαφορά ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο. Εκτός και αν επιλέξετε να παίξετε το παιχνίδι σε cinematic mode, οπότε μιλάμε για σίγουρο θάνατο – ή τουλάχιστον πολύ σοβαρό τραυματισμό.

Το cinematic mode είναι μια επιλογή που απομακρύνει την κάμερα και βάζει δύο μαύρες μπάρες στο πάνω και το κάτω μέρος της οθόνης, για να απολαμβάνετε τα απίθανα τοπία του παιχνιδιού σαν να βλέπετε ταινία. Το κακό είναι ότι χάνετε την αίσθηση του χώρου και δεν μπορείτε να ελέγξετε σωστά το άλογό σας. Δείτε στα παρακάτω βίντεο μερικά από τα πιο επικά fails με άλογα στο «Red Dead Redemption 2».

Για να μην κατηγορούμε όμως μόνο το cinematic mode, θα πρέπει και χωρίς αυτό να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Θα πρέπει να έχετε το νου σας για άλλους καβαλάρηδες, ταμπέλες και κάθε είδους φυσικά εμπόδια. Διαφορετικά θα την πατήσετε όπως στα παρακάτω βίντεο.