Ο μόνος τρόπος να ζήσουμε λίγο την ένταση και τον κίνδυνο του να είσαι στην οικογένεια Σέλμπι του «Peaky Blinders» (εκτός από το να ξοδέψουμε μια περιουσία σε κοστούμια και πιθανότατα να καταλήξουμε στη φυλακή ή στο χώμα) είναι μέσα από ένα video game. Και αυτό ακριβώς ανακοίνωσε μόλις η Endemol, σε συνεργασία με την Curve Digital και τη FuturLab.

Το παιχνίδι «Peaky Blinders» θα είναι ένα αφηγηματικό action game, που θα επιτρέπει τους παίκτες να ελέγχουν όλους τους αγαπημένους τους χαρακτήρες και να επισκέπτονται τοποθεσίες γνωστές από τη σειρά. «Θα είναι ένα high-end παιχνίδι που θα το απολαύσουν όχι μόνο οι φαν της σειράς, αλλά και οι gamers γενικότερα» δήλωσε ο διευθυντής της Endemol Άνιλ Μίστρι.

Το video game αναμένεται να είναι έτοιμο το 2020, όταν θα έχουμε ήδη δει τον πέμπτο κύκλο της σειράς (τον περιμένουμε μέσα στο καλοκαίρι), ενώ στα σκαριά βρίσκεται και μία ταινία. Ελπίζουμε σύντομα να μπορέσουμε να σας δείξουμε φωτογραφίες ή βίντεο με τους ψηφιακούς Τόμας, Άρθουρ, Τζον και όλα τα καλά παιδιά των Σέλμπι.

Μέχρι τότε, οι gamers-φαν της σειράς θα συνεχίσουν να ζουν μια όσο πιο γίνεται κοντινή εμπειρία μέσα από παιχνίδια σαν το «Assassin’s Creed Syndicate»:

ή το «Red Dead Redemption 2»:

ή το «Grand Theft Auto V»: