Την πρώτη του συναυλία εντός παιχνιδιού διοργάνωσε το μεγαλύτερο video game στον κόσμο αυτή τη στιγμή, το «Fortnite» της Epic Games. Ο αριθμός των παικτών που βρέθηκαν ταυτόχρονα το Σάββατο στο συναυλιακό χώρο του παιχνιδιού έφτασε τα 10 εκατομμύρια, σπάζοντας το ρεκόρ των 8,3 εκατ. που είχε ανακοινώσει η εταιρεία τον περασμένο Νοέμβριο. Μάλιστα στον αριθμό αυτό δεν υπολογίζονται όσοι είδαν τη συναυλία μέσω μεταδόσεων στην πλατφόρμα Twitch, ούτε η δεύτερη συναυλία που πραγματοποιήθηκε για όσους η ζώνη ώρας δεν επέτρεπε να δουν την πρώτη.

Ο παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής και DJ Marshmello (κατά κόσμον Κρίστοφερ Κόμστοκ) έπαιξε τις επιτυχίες του «Alone», «Gassed Up», «Check This Out», «Colors», «Flashbacks», «Everyday», «Fly» και «Happier» και κέρδισε δημοσιότητα αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων (πέρα από το άγνωστο ποσό της συμφωνίας του με την Epic Games).

Οι παίκτες που άφησαν για λίγο τους αλληλοσκοτωμούς και πήγαν να δουν τον Marshmello κέρδισαν στολές, μάσκες, χορούς και ένα όπλο, όλα εμπνευσμένα από τον DJ και το στυλ του.