Πώς θα ήταν το Game Boy της Nintendo αν το κατασκεύαζε η Atari;. Ακριβώς σαν το Atari Retro Handheld, τη φορητή παιχνιδομηχανή που θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου και θα περιέχει 50 κλασικά παιχνίδια όπως τα «Asteroids», «Pong», «Centipede», «Adventure» κ.ά. Το «retro» στο όνομα δικαιολογείται όχι μόνο από τα παιχνίδια, αλλά και από την εμφάνιση, με φινίρισμα ξύλου ακριβώς όπως και το Atari 2600 που πρωτοκυκλοφόρησε το 1977. Η συσκευή μπορεί να συνδεθεί με την τηλεόραση και να λειτουργήσει ως χειριστήριο για όσους θέλουν να παίζουν σε μεγάλη οθόνη.

Για τους τελευταίους, υπάρχει ένα ακόμη προϊόν που θα κυκλοφορήσει την ίδια ημερομηνία. Πρόκειται για το Atari Plug & Play Joystick, ένα αντίγραφο του παλιού joystick, που κρύβει μέσα του μια παιχνιδομηχανή. Συνδέεται επίσης στην τηλεόραση και περιέχει τα ίδια 50 παιχνίδια.

Τα προϊόντα προς το παρόν έχουν γίνει διαθέσιμα για προπαραγγελία μόνο σε βρετανικές ιστοσελίδες όπως η Amazon UK και η Funstock Retro, και κοστίζουν 34,99 και 24,99 λίρες αντίστοιχα.