Κάποια στιγμή θα χάσουμε το μέτρημα με τα παιχνίδια επαυξημένης πραγματικότητας α λα «Pokemon Go» που κυκλοφόρησαν ή ετοιμάζονται να γίνουν διαθέσιμα για τα smartphones μας.

Όπως μέχρι τώρα κάποιοι έβγαιναν στους δρόμους της γειτονιάς τους για να πιάσουν πόκεμον, τώρα βγαίνουν για δεινόσαυρους («Jurassic World Alive»), ενώ σύντομα θα κυνηγούν φαντάσματα («Ghostbusters World») και θα ανταλάσσουν ξόρκια («Harry Potter: Wizards Unite»).

Από τις 12 Ιουλίου, μάλιστα, θα μπορούν να σκοτώνουν και ζόμπι χάρη στο παιχνίδι «The Walking Dead: Our World» που είναι εμπνευσμένο από τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά. Ο παίκτης θα περιπολεί στη γειτονιά του για να την προστατεύει από ζόμπι, ενώ θα μπορεί να «συλλέξει» και χαρακτήρες της σειράς για να τον βοηθούν, τους οποίους θα μπορεί να αναβαθμίσει καθώς προχωράει στο παιχνίδι.

Το «The Walking Dead: Our World» είχε ανακοινωθεί από πέρυσι το καλοκαίρι ως coming soon με το παρακάτω τρέιλερ, αλλά φαίνεται πως χρειάστηκε να καθυστερήσει. Σύντομα θα γνωρίζουμε αν άξιζε τον κόπο.