Αν είστε ανάμεσα σε εκείνους που κατάφεραν να αφιερώσουν 70, 80, 90 ή ακόμη παραπάνω ώρες από τη ζωή τους για να ολοκληρώσουν το video game «Assassin’s Creed Odyssey», σας αξίζει ένα ποτήρι από τα κρασιά… Assassin’s Creed που μόλις κυκλοφόρησε η Lot18.

Μπορεί στην ετικέτα να μην συναντήσετε τον Αλέξιο και την Κασσάνδρα (που πιθανότατα θα έχετε βαρεθεί έχοντας περάσει τόσες ώρες μαζί τους), αλλά έξι ήρωες από το παρελθόν της σειράς video games δίνουν δυναμικό παρών. Πρόκειται για τον Altaïr του πρώτου «Assassin’s Creed», τον Ezio των «Assassin’s Creed II», «Brotherhood» και «Revelations», τον Connor του «Assassin’s Creed III», την Aveline από τα «Assassin’s Creed ΙΙΙ: Liberation» και «Assassin’s Creed IV: Black Flag», τον Arno από το «Assassin’s Creed Unity» και τον Bayek από το «Assassin’s Creed Origins».

Οι επίσημες ονομασίες των έξι κρασιών έχουν ως εξής:
* 2017 Aveline de Grandpré Appellation Côtes du Rhône Contrôlée
* 2017 Arno Dorian Qualitätswein Niederösterreich Zweigelt
* 2017 Altaïr Ibn-La'ahad Loire Valley IGP Cabernet Franc
* 2015 Bayek of Siwa Spanish Tempranillo
* 2016 Connor Horse Heaven Hills Cabernet Sauvignon
* 2015 Ezio Auditore Super Tuscan Red Blend

Κάθε μπουκάλι κοστίζει 20 δολάρια, με την κάσα των έξι μπουκαλιών να κοστίζει 108 δολάρια αντί για 120 και την κάσα των 12, 192 δολάρια αντί για 240. Πωλούνται στην ιστοσελίδα της Lot18 και δυστυχώς η αποστολή γίνεται μόνο στις ΗΠΑ.