Σε μία εβδομάδα από σήμερα (26/10), όσοι έχουν προλάβει να τελειώσουν το «Assassin's Creed Odyssey» θα αφήσουν την αρχαία Ελλάδα για την Άγρια Δύση και τον κόσμο του «Red Dead Redemption 2»  – εκτός από κάποιους τυχερούς που είχαν προπαραγγείλει το πολυαναμενόμενο παιχνίδι της Rockstar Games και μπορούν να το κάνουν download από σήμερα τα μεσάνυχτα σε PlayStation 4 ή Xbox One.

Χθες κυκλοφόρησε και το launch trailer του παιχνιδιού, που κρατάει μόλις ένα λεπτό αλλά καταφέρνει να συμπυκνώσει την ουσία του: η μία παρανομία οδηγεί στην άλλη, οι κίνδυνοι έρχονται από παντού, η συμμορία σου είναι ό,τι πιο σημαντικό υπάρχει στη ζωή σου.

Η επίσημη υπόθεση του παιχνιδιού έχει ως εξής: «Αμερική, 1899. Έχει έρθει η αρχή του τέλους για την Άγρια Δύση, καθώς οι εκπρόσωποι του νόμου κυνηγούν τις τελευταίες παράνομες συμμορίες. Όσοι δεν παραδίνονται ή δεν καταθέτουν τα όπλα, εκτελούνται. Μετά από μια αποτυχημένη ληστεία στην πόλη Blackwater, ο Arthur Morgan και η συμμορία Van der Linde τρέπονται σε φυγή. Καθώς οι ομοσπονδιακοί πράκτορες και οι κορυφαίοι κυνηγοί επικυρηγμένων βρίσκονται στα ίχνη τους, η συμμορία πρέπει να ληστεύει και να μάχεται στην άγρια ενδοχώρα της Αμερικής για να επιβιώσει. Οι εσωτερικές τριβές απειλούν να διασπάσουν τη συμμορία και ο Arthur καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τα δικά του ιδανικά ή αν θα μείνει πιστός στη συμμορία που τον ανέθρεψε».

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη έκδοση του παιχνιδιού για υπολογιστές, ενώ λίγο καιρό αργότερα θα κυκλοφορήσει η online έκδοσή του, όπως έχει γίνει και με το «Grand Theft Auto» της ίδιας εταιρείας.