Πολλών ειδών video games θα μπορούσαν να στηθούν γύρω από τη σειρά «Narcos». Action shooters με κυνηγητό και πιστολίδι στους δρόμους της Μεντεγίν, του Κάλι ή του Μεξικού. Sim games όπου ως βαρώνος της κοκαΐνης διαχειρίζεστε και επεκτείνετε την αυτοκρατορία σας. Adventures παλαιάς κοπής με τον ήρωα να προσπαθεί να εισχωρήσει στο καρτέλ του Πάμπλο Εσκομπάρ.

Η Curve Digital που ανέλαβε να κυκλοφορήσει το επίσημο video game της σειράς, έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή. Ένα tactical turn-based action adventure game που ακολουθεί τα γεγονότα της πρώτης σεζόν, με τον παίκτη να επιλέγει αν θα ανήκει στην πλευρά του καρτέλ της Μεντεγίν ή στην πλευρά της Αμερικανικής Δίωξης Ναρκωτικών. Αυτό είναι το πρώτο teaser του «Narcos: Rise of The Cartels»:

Το καλύτερο όλων; Την ιστορία αφηγείται ο Εσκομπάρ, και ελπίζουμε οι developers να έχουν επιστρατεύσει τον εκπληκτικό Βάγκνερ Μόουρα που τον υποδυόταν στη σειρά, για να μας χαρίσει μερικά ακόμη από τα κλασικά «Plata o plomo», «malparido», «come mierda» κλπ.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για υπολογιστές και παιχνιδομηχανές στο τρίτο τρίμηνο του 2019, ενώ την περασμένη εβδομάδα έγινε διαθέσιμο στο Netflix το «Narcos: Mexico».