Αν δεν γνωρίζετε τη Niantic, να είστε σίγουροι ότι την ξέρει καλά όλος αυτός ο κόσμος που παίρνει τους δρόμους με το βλέμμα και το δάχτυλο στην οθόνη του smartphone. Είναι η δημιουργός των παιχνιδιών «Ingress» και «Pokemon Go», που παίζονται εκτός σπιτιού, σε δρόμους και πλατείες των πόλεων. Το δεύτερο, που είναι και πιο εξελιγμένο, χρησιμοποιεί την τεχνολογία της επαυξημένης πραγματικότητας προκειμένου να κάνει πιο ρεαλιστικό για τον παίκτη το κυνήγι των Πόκεμον.

Ακόμη πιο εξελιγμένο θα είναι το τρίτο παιχνίδι της εταιρείας, που θα επιχειρήσει να ζωντανέψει τον κόσμο του Χάρι Πότερ. Για το «Harry Potter: Wizards Unite», που θα κυκλοφορήσει το 2019, δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές λεπτομέρειες που αφορούν το gameplay, ωστόσο χθες δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ.

Το μόνο που έχει γίνει γνωστό για το παιχνίδι είναι ότι οι παίκτες, ως μάγοι, θα πρέπει να βοηθήσουν να παραμείνει μυστικός για τους ανθρώπους ο κόσμος της μαγείας. Εγγραφές εν όψει της κυκλοφορίας του «Harry Potter: Wizards Unite», γίνονται εδώ.