Η τρίτη σεζόν του «Stranger Things» έρχεται στο Netflix στις 4 Ιουλίου, και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να περάσει ο χρόνος μέχρι τότε, από το νέο σετ της Lego.

Αξιοποιώντας τα 2.287 κομμάτια που θα βρείτε στο κουτί Stranger Things Lego The Upside Down, θα χτίσετε όχι μόνο το σπίτι των Μπάιερς από τη σειρά, αλλά και την ανάποδη εκδοχή του, το τρομαχτικό Upside Down, όπου έχει παγιδευτεί ο μικρός Γουίλ και τον κυνηγάει το τέρας Demogorgon.

Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι εντυπωσιακή, με το εσωτερικό του σπιτιού να περιλαμβάνει τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια που η μητέρα του Γουίλ χρησιμοποιούσε για να επικοινωνεί μαζί του (τα οποία ανάβουν!) και το δωμάτιο του Γουίλ με αφίσες, επιτραπέζια κλπ. Οι 8 φιγούρες του σετ είναι οι πιτσιρικάδες Γουίλ, Μάικ, Ντάστιν, Λούκας και Ιλέβεν, η Τζόις Μπάιερς, ο σερίφης Χόπερ και ο Demogorgon, ενώ θα μπορείτε να φτιάξετε και το τζιπ του σερίφη.

Το κουτί Stranger Things The Upside Down της Lego θα είναι διαθέσιμο από την 1η Ιουνίου για να αφαιρέσει 200 ευρώ από το μπάτζετ των καλοκαιρινών σας διακοπών.