Όταν ο Μάικλ Φασμπέντερ και η Αλίσια Βικάντερ παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2017, η ταινία «Assassin's Creed» του πρώτου, βασισμένη στο ομώνυμο video game είχε ήδη προβληθεί στις αίθουσες. Ενώ η δεύτερη είχε μόλις ολοκληρώσει τα γυρίσματα του «Tomb Raider», με το οποίο θα διαδεχόταν την Ατζελίνα Τζολί στο ρόλο της ψηφιακής ηρωίδας Λάρα Κροφτ.

Πλέον η Βικάντερ μπορεί να περηφανεύεται ότι στην ειδική κατηγορία των ταινιών που βασίζονται σε video games έχει κερδίσει τον σύζυγό της. Η δική της ταινία μόλις προσπέρασε το «Assassin's Creed» σε παγκόσμιες εισπράξεις, ενώ δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει την προβολή της. Κυρίως χάρη στα εισιτήρια εκτός ΗΠΑ, το «Tomb Raider» έφτασε τα 245 εκατ. δολάρια, ενώ η ταινία του Φασμπέντερ είχε ολοκληρώσει τις προβολές της με 240 εκατ. Ενώ στις ΗΠΑ αναμένεται να φτάσει ή να ξεπεράσει τα 60 εκατ. δολάρια, 5 περισσότερα από το «Assassin's Creed».

Κανένα από τα παραπάνω ποσά δεν θεωρείται εντυπωσιακή επίδοση για τις δύο ταινίες, ωστόσο εκείνη της Βικάντερ κόστισε 95 εκατ. δολάρια και έλαβε σχετικά καλές κριτικές (πάντα για ταινία βασισμένη σε video game), ενώ εκείνη του Φασμπέντερ κόστισε 125 εκατ. και συγκέντρωσε κυρίως αρνητικά σχόλια.

Τέλος, όπως συμβαίνει με όλες σχεδόν τις ταινίες της κατηγορίας τους, και οι δύο έβγαλαν περισσότερα χρήματα εκτός ΗΠΑ, με ποσοστό 77% για το «Assassin's Creed» και 79% – μέχρι στιγμής – για το «Tomb Raider». Αυτή τη στιγμή η ταινία με τη Βικάντερ είναι η έβδομη πιο επιτυχημένη εμπορικά μεταφορά video game όλων των εποχών, πίσω από τις ταινίες «Warcraft: Η Σύγκρουση Δύο Κόσμων» (2016, 433 εκατ. δολάρια), «Prince of Persia: The Sands of Time» (2010, 330 εκατ. δολάρια), «Angry Birds» (2016, 352 εκατ.), «Resident Evil: Το Τελευταίο Κεφάλαιο» (2017, 312 εκατ.), «Resident Evil: Τρισδιάστατη Απόδραση» (2010, 300 εκατ.) και «Lara Croft: Tomb Raider» (2001, 274 εκατ.).