Αν είστε φαν της ερωτικής βιομηχανίας τότε η εν λόγω είδηση σας αφορά. Το PornHub λοιπόν κάνει και φέτος την μεγάλη προσφορά: Δίνει μία εφ όρου ζωής Premium συνδρομή με αρχική τιμή 200 δολάρια.

Τι σημαίνει αυτό; Όποιος προλάβει την προσφορά αυτή, θα μπορεί να απολαμβάνει για όσο ζει και το λέει ο... οργανισμός του τα πάνω από 500.000 premium videos, τα οποία δεν είναι διαθέσιμα σε όποιον μπαίνει δωρεάν.

Άρα αντί για ενοχλητικές διαφημίσεις που κόβουν τον... ειρμό της παρακολούθησης, θα έχουν HD, 4Κ και VR περιεχόμενο για τις πολύ προσωπικές στιγμές τους.

Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε μία σημαντική λεπτομέρεια. Όσο περνάει ο καιρός και φτάνουμε στην 1η Δεκεμβρίου που λήγει η προσφορά, όσο θα μειώνονται οι διαθέσιμες συνδρομές, θα αυξάνεται η τιμή του που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 500 δολάρια. 

Μάλιστα, το PornHub και ένα επικό σποτάκι για να προωθήσει την προσφορά του αυτή...

Μιλώντας σχετικά ο αντιπρόεδρος της εταιρίας, Κόρεϊ Πράις, είπε: «Η ημέρα των ευχαριστιών είναι η στιγμή που ευχαριστούμε για όλες τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε το φέτος, αλλά το 2020 ήταν μία προκλητική χρονιά. Ανεξαρτήτως τι άλλες εκπλήξεις μας επιφυλάσσει το 2020, η εφ όρου ζωής Premium συνδρομή του PornHub εγγυάται οτι ο χρόνος θα... τελειώσει ευχάριστα».

Πηγή: Gazzetta.gr