Με μία ώρα λιγότερη βγήκε στον αέρα το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», το βράδυ της Τρίτης, στο Open, καθώς δεν μεταδόθηκε η ενότητα «Αλ Σιχτίρι». Ο Λάκης Λαζόπουλος θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση σχετικά με το τι συνέβη, βάζοντας τέλος στα δημοσιεύματα και στις φήμες που μιλούσαν για προβλήματα και κακές σχέσεις με τα στελέχη του καναλιού.  

«Αυτή τη φορά δεν θα είναι Αλ Σιχτίρι γιατί εγώ είχα μια έμπνευση, σας την είπα στην προηγούμενη εκπομπή. Να οργανώσω μια συζήτηση και να ρίξω φως στην ιστορία. Αλλά το κανάλι θεώρησε και σωστά ότι αυτό πρέπει να γίνει σε μια άλλη εκπομπή.

Να κάνουμε μια άλλη εκπομπή, να μην ακολουθεί μια ψυχαγωγική εκπομπή. Να φτιάξουμε μια άλλη εκπομπή που θα λέγεται… Φως στην ιστορία, να είμαι εγώ από κάτω με εσάς, να ρωτάμε όλοι, να έχουμε ανθρώπους καλεσμένους κι έναν δημοσιογράφο να συντονίζει.

Και είπαμε να το οργανώσουμε ανεξάρτητα, οπότε δεν πρόλαβα να το οργανώσω και άκουσα όλα αυτά τα fake news που βγήκαν. Ο Γιάννης Πλούταρχος θα είναι την επόμενη Τρίτη εδώ, στο Αλ Σιχτίρι», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.