Τρεις μήνες μετά την πρώτη επίσημη του «Survivor Ελλάδα-Τουρκία», το βράδυ της Κυριακής ήρθε η στιγμή της ένωσης των δύο μεικτών πλέον ομάδων. Οι παίκτες φόρεσαν τα καλά τους, πλύθηκαν, ετοιμάστηκαν και τα κορίτσια εμφανίστηκαν αγνώριστα, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Εκτός από πολύ φαγητό, το πάρτι ένωσης είχε και πολύ τραγούδι με τους συμμετέχοντες να ανεβαίνουν στο stage και να ερμηνεύουν αγαπημένα τους κομμάτια. Αρκετοί εντυπωσίασαν με τις ικανότητές τους, ωστόσο, η Ελπίδα ήταν αυτή που ξεχώρισε και κέρδισε την κριτική επιτροπή.

Έτσι, του χρόνου θα επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο, ως η νικήτρια του διαγωνισμού. Η Ελληνίδα παίκτρια επέλεξε το τραγούδι της Φουρέιρα «Ραντεβού στην παραλία», εντυπωσιάζοντας και με τη σκηνική της παρουσία.

Στο πάρτι, όμως, δεν έλειψε το… «θάψιμο», με τις Seda, Sude και Busra να σχολιάζουν το ντύσιμο των Ελληνίδων.

«Οι πιο όμορφες είναι οι Τουρκάλες. Περισσότερο μου άρεσε η Ρία. Και το μακιγιάζ της είναι τέλειο. Αλλά είναι παλιομοδίτικο αυτό το ρούχο. Δεν μου άρεσε η Αφροδίτη. Ναι, στην Τουρκία δεν υπάρχει τέτοιο στυλ. Το πρόσωπο της Κατερίνας φαίνεται χλωμό. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της Δήμητρας φαίνονται φυσικά, αλλά δεν μου άρεσε το φόρεμά της. Η Ρία μοιάζει με τη μητέρα στην Οικογένεια Άνταμς», ήταν τα σχόλια που έκαναν οι τρεις Τουρκάλες.