Το ριάλιτι μαγειρικής που σαρώνει τη φετινή σεζόν, «MasterChef 3», ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία στα τέλη Μαΐου. Ωστόσο, από την επόμενη εβδομάδα, θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του μεγάλου τελικού, ο οποίος θα διαρκέσει μία ολόκληρη εβδομάδα και θα έχει ιδιαίτερες ανατροπές. 

Μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», αποκαλύφθηκε αποκλειστικό ρεπορτάζ σχετικά με τον τελικό του παιχνιδιού. 

«Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες λένε, ότι τα αρχικά γυρίσματα του τελικού θα ξεκινήσουν την πρωτομαγιά, τότε θα είναι δηλαδή η έναρξη των γυρισμάτων. Θα είναι μία σειρά δοκιμασιών και ήδη υπάρχει τελική δυάδα, θα διαγωνιστούν λοιπόν σε διάφορες μαγειρικές δοκιμασίες προκειμένου να αναδειχτεί ο νικητής», ανέφερε δημοσιογράφος της εκπομπής. 

«Στον τελικό να πούμε πως θα έχουν ενεργό ρόλο και οι παίκτες που έχουν ήδη αποχωρίσει από το σπίτι, καθώς έχουν κλιθεί όλοι να επιστρέψουν στην Αθήνα 1η Μαΐου, προκειμένου να βρεθούν στα γυρίσματα του τελικού. Ο τελικός θα διαρκέσει περίπου μία εβδομάδα, θα είναι μισός μαγνητοσκοπημένος μισός ζωντανός για να μην διαρρεύσει το τελικό αποτέλεσμα…», είπε χαρακτηριστικά η Βαλεντίνη Ράντη.

Όσο για το ποια είναι η τελική δυάδα; Μπορεί να μην υπάρχουν ιδιαίτερα  spoilers, ωστόσο -σύμφωνα με χρήστες του Twitter- ο τελικός αναμένεται να γίνει ανάμεσα στον Μανώλη και την Σπυριδούλα.

Διαβάστε ακόμα:

Αντεπίθεση Τσίπρα με «δώρα Πάσχα»

10 πράγματα που δεν ξέρατε για τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ» (pics)

Σαρώνει και στο... PornHub το «Avengers: Endgame» (pics)